Träningsdags igen

Då var det dags att träna igen då! Är nämnligen så att jag ska börja gå ner i vikt, känns ganska välbehövligt nu faktiskt. Började i måndags förra veckan med att väga mig och sedan började jag träna i Torsdags, och har tränat nästan varje dag sedan dess. Än så länge har jag bara vägdt mig I måndags förra veckan och sedan denna måndag, så jag ska träna varje dag nu och sedan väga mig varje måndag. Har gått ner 1,6kg faktiskt så det är påväg frammåt iaf (: 

Sedan har ju lovet förövrigt varit helt okej än så länge, jag har väll inget gjort något alls men det får vara så. Philip är i Riga och åker hem imorgon vet inte om vi ska träffas då men det är sånt som märks. 

Men nu är det dags att dra ut och träna även om jag inte alls är speciellt sugen på det.

Länge sen sist!

ja nu var det verkligen länge sedan sist jag skrev i min blogg måste jag säga! Fy fasen, men har inte haft något intresse för att skriva av mig direkt.. Men nu kan jag ju berätta lite om vad som har hänt sedan sist jag skrev:

Borenet har varit och fixat vårat internet, så nu får vi hoppas att det håller denna gången man vet ju aldrig ^^

Sedan har jag haft relativt mycket att göra i skolan, men nu äntligen har jag alla delarna till min hammare så den är klar efter lovet :) Tyvärr har det tagit så lång tid att få den klar pga att vi endast har verkstad en gång varannan vecka och då har vi den lektionen mellan 8 och halv 12, och där är en halvtimmes rast inräknad. Sedan när man har haft verkstad tre ggr byter man station så man roterar mellan svarv, fräs och bänkarbete. Sedan är ju våran lärare inte den snabbaste på att hjälpa till heller för han går runt till alla som i en cirkel och kollar vad vi gör osv, så tar en jäkla stund innan man får hjälp. Men snart e den klar iaf :D Ska bara borra ett hål i mittdelen och kona av skaftet o sätta ihop allt :)

Sedan så har jag ju hunnit med att färga klart mitt hår :D Jag sa ju från början att jag skulle ha mörk brunt, så för pigmenterade men den otroligt röda färgen som ja redan lagdt upp bild på xD sedan tog ja MÖRK BRUN toning (den röda var med toning) och då vart mitt hår röd/brunt istället XD Men när jag såg den där röda nyansen lysa igenom så vart ja sugen på o permanenta rött :) Jag ville ju faktiskt färga rött redan förra året men det blev aldrig så för många sa åt mig att inte göra det men nu struntade jag i vad alla andra sa och gjorde som jag själv ville, och jag är nöjd med resultatet! Det enda är att jag måste nog permanenta rött en gång till för att få det att hålla sig riktigt rött, just nu så ser de ut som om ja har lite ljusare slingor på vissa ställen :P Men man brukar ju allt behöva permanenta två ggr innan det blir bra.

Sedan så hade jag även prov igår i industriell teknologi och det gick väll bra hoppas jag xD Om jag lyckades på provet tror jag att mitt betyg kommer bli bra :) Så nu får jag sitta och vänta tills näst nästa vecka på att få veta resultatet xD 

Sedan har jag äntligen kommit igång med körskolan (: I Tisdags hade jag min första lektion och det var en dubbel lektion med Micke, vi körde lite i Ryd men mest i Tornby och det gick helt okej... xD

Men idag hade jag också körlektion med Micke och idag gick det betydligt bättre faktiskt :P Övade på lite olika saker så nu har jag fått en lapp med vad jag ska öva på över lovet tills jag har min nästa lektion som är tisdagen efter lovet. Så nu är det väll bara att ligga i och se till att få körkortet tills sommarlovet :P

Annars är väll att ganska lugnt och inget annat har hänt, jag ska åka till Philip idag och sova där tills imorgon då jag måste åka hem igen för att jag ska på tjejkväll, och han ska åka till Riga på Söndag så vi hinner iaf ses innan han åker.

Ont i huvudet

Helgen har spenderat med Philip o vi gjorde i princip inget speciellt förutom igår då jag fick skjutsa runt en hel del i bilen så vart jävligt mycket övningskörande. Vi tog en sväng förbi City Gross o handlade en massa skit att vräka i sig under kvällen :P Och det gjorde vi med.

Annars förövrigt idag i skolan har inget varit bra över huvud taget.. Mådde inte bra när ja kom till skolan eller senare heller allt har bara gått dåligt o ja har haft ont som fan i huvudet. 

Inget blir ju bättre av att vårat internet suger heller! Kan fan inte spela HoN eller göra knappt någonting för Bornet är den SÄMSTA SKITEN JAG NÅGONSIN HAFT!!! Funkar fan aldrig, o vi betalar för den högsta hastigheten men helt plötsligt mitt i månaden tycker dom att vi har laddat ner för mycket o skit så internet hastigheten är "slut" Så vi kan inte använda internet knappt efter den perioden! Och problemet e att vi ALDRIG laddar ner någonting -,- Så fattar inte hur internet bara kan ta "slut" hur som helst hela jävla tiden det suger fan! Borenet borde gå i konkurs så usla som dom är.

Tråkig helg

Ledig idag då som sagt men tyvärr kom min syster och väckte mig halv nio fy fan då vart jag lite sur. Följde med henne till stallet och borstade Lollipop och satt i bilen o väntade medans hon red.. KUL! 

Äntligen så kom det ögonblicket då jag skulle sola lite för att vänja mig tills jag åker till Tunisien, och jag solade inte länge alls, men är redan sönderbränd. Sjukt. Hatart. Blä.

Sedan till slut så fick jag ju mina skor idag med! HAHA :D Äntligen dom ska invigas på krogen nästa helg :)

Och självklart så finns inte skorna på någon internetsida så har ingen bild att visa och orkar inte ta en egen. 

Ser UNGEFÄR ut som denna sko fast snyggare ;) Har typ som en liten rem runt med ett knäppe på, sedan har min sko inte dom där nitarna heller... Sedan har jag dragkedja på båda sidorna.
http://yourbf.files.wordpress.com/2009/10/dinsko1.png?w=300&h=238

Jaha sedan blir det väll att bara sitta och glo resten av natten har inget att göra hatart.

RSS 2.0