Äntligen dags för helg!

Jaha Torsdag idag då och skola som vanligt usch usch. Hade Industriell teknologi först och det gick helt okej faktiskt :) Lärde mig nått nytt... typ. xD Jag tror jag fattar hur man räknar ut utväxlingar och skärhastighet nu hahah. Bra att kunna?
Sedan var det estet! Jag gillar estet hur kul som helst oftast. Vi fick faktiskt se en lite powerpoint presentation om Mats Kardell, det var bara några bilder men hur sjukt som hellst var det faktiskt. Det var lite tidningsurklipp på honom och bilder ifrån tävlingar och sådant. Först fick man se hur han såg ut innan han börjat använda sig av droger för att bygga muskler och sedan fick man se när han var som störst, asså det var helt SJUKT! Hans lår var fan som min kropp eller något, har aldrig sett något liknande. 
Sedan var det svenska TYVÄRR! hatar den dyngan......
Sen hade ja megalång rast :D haha tills det var dags för underhålls teknik, han var inte så rolig idag :( Läraren ger alltid oss ett häfte man får jobba med och svara på frågor ca 20st, sedan efter det så får man gå igenom svaren i helklass, sedan skulle vi tydligen få ETT HÄFTE TILL!  Va fan vi som ville sluta tidigt... Lektionen är från 13:34-16:00 men jag jobbade på som en liten sate och skrev in i det sista så jag ÄNTLIGEN hann klart till 15:06 och hann ta det tåget :D Han vägrade släppa oss tidigt idag, han brukar ALLTID annars göra det liksom, men idag var man tvungen o jobba klart minsann.. 

Kvällen avslutas med lite tv mys och en massa godis och läsk :D Kan livet bli slappare? Älskar att vara ledig på fredagar så man får lååååånghelg :D

Sen får man ju inte träffa Philip heller :( För han ska minsann lana istället så det blir väll att sitta hemma och tråka för jag har fan inte ens pengar till att gå ut! Fy fan! Känner mig fattig. Har ett par skor undanställda dessvärre för 400kr så billiga är dom ju men jag ska hämta ut dom imorgon sedan vill ja ju även köpa massa andra saker ja inte har råd med. Livet är hårt.

Trasig Dator.....

jaha dags för Onsdag igen... Värsta dagen i skolan är det men som tur var hade vi inte verkstad idag utan vi hade styrteknik i min grupp. Det var en seg lektion dock men gjorde tre st el uppkopplingar som alla fungerade! Det ni. Dagen var så lång och tråkig men till slut tog iaf styrtekniken slut och det var dags för svets. Jag skulle koppla in en ny Tig och det gick fan inte.. Bytte delar fram och tillbaka men den fungerade aldrig så satte dit lite nya delar men då saknades det en slangklämma så hittade en som var aldeles för stor och det tog tid att få den att passa. När allt väl var på plats och det var dags att testa vad händer då? Jo gasen är slut. Så Peter fick byta den men då naturligtvis så fungerar inte svetsen iaf för då var det fel på sjävla apparaten så den tog inte emot någon gas.. Fy fan seg jävla dag.

Sen slutade hela dagen med att sluta tidigare så det var ju skönt det iaf och nu är det minsann bara en dag kvar innan det äntligen är helg :D Något att se fram emot :)

Igår gick datan sönder så jag lämnade in den idag, och han lagade den direkt! Tur var väll det..

Sedan så var det ju så att jag färgade klart mitt hår idag :) Art in progress^^ Nejvars men jag la i MÖRKBRUNT men fick rödbrunt xD Såå jaa det är mycket röda inslag i det :P Men svårt att få det på bild, så det ser brunt ut. Men jag är nöjd med det men tror att när denna toning släpper så ska jag permanenta med rött :) Gillade det röda!

(ja jag ska fixa mina ögonryn)


Trött

Så det var skola som vanligt blä! Fast kort dag slutade ju halv tolv. Men men lika trött är man för det faktiskt. Har faktiskt inte gjort något speciellt idag men ska väll fortsätta färga håret lite senare och se vad som händer ;)

Sedan är jag med och tävlar om en OnePiece! Ni kan ju vara med i tävlingen och ni med vill vinna en.
http://vadfanskajagheta.se/2011/march/tavling-vinn-en-one-piece-of-sweden.html?_tmp=22431ec437c37c4b2b4a8e84eb627d421fef1701

Får bli bättre inlägg imorgon orkar inte skriva just nu

Hårfärgning!

Slacker Måndag! Idag på svetsen var jag så himla trött orkade inte svetsa så satt och jobbade med en egen skiss till Ritningsläran så den ska dom andra få jobba med imorgon ;) svår som fasen :D haha! Sedan så var det dags för lunch, jättelång rast, idrott och estet. Men esteten var inställd :( Och ja hade sån huvudvärk att jag inte skulle vara med på idrotten så jag fick skjuts upp te skolan och sa till att jag inte skulle vara med på idrotten sen fick jag gå hem :P Fick skjuts från Linköping av mamma och Sofie.

När jag kom hem så tänkte jag igenom min ide lite yttligare om att färga håret och åkte ner till östenssons och köpte färg :D haha så vill ju ha mörk brunt men måste förpigmentera mitt kritvita hår med knallrött först :D Såå sitter nu med jätterött hår :) Brunt blir det imorgon :P



Började med detta (mycket vitare Irl, och otroligt trassligt :D)




Slutade med detta för tillfället





Because GINGERS HAVE NO SOULS!

Skola imorgon...

Då var det dags att bli Söndag idag igen då precis som i slutet av varje vecka. Vaknade tidigt idag konstigt nog så Philip och jag satte oss vid datan lite och tog det lugnt, vi gjorde faktiskt inget speciellt idag alls. Sedan kom pappa och jag fick övningsköra hem, det gick bra som alltid.

Väl hemma blev det att sova i soffan en stund, käka och slappa vid datan.

Åkte även te Östenssons o köpte en läsk som ja suttit här o göttat mig med, för imorgon e de skola igen tyvärr! Orkar inte..

Värdshuset

Idag så var det menat att jag och Philip skulle åka in till Ekebergs Värdshus för dom hade nån pubafton där eller vad dom kallade det. Och mycket riktigt åkte vi in dit och vi hade fem minuter till godo innan inträdet skulle höjas xD Så vi fick betala 60kr+10kr garderob. Men när man väl var inne var det knökfullt med folk så man kunde knappt röra sig ens, och minst sagt ta sig fram till baren verkade vara en omöjlighet. Lyckades få en Bacardi Breezer beställd men fan så dyr den var usch. Lite senare efter att ha väntat redigt länge lyckades man få en Red bull vodka för 80kr usch den var varm.... såg att dom la i isbitar i den men sen när hon hällde i redbullen så försvann isen -,- Fy fan den var fortfarande varm när jag drack den så det var ingen höjdare. Dom verkade ha väldigt fullt upp dom som jobbade där. Så Philip och jag gav upp och begav oss mot pizzerian Palace :) Det var lite kallt att gå men det gick bra iaf. Jag hade som sagt mina rosa klackskor på mig och det gick bra att gå fram tills vi gick på en grusväg och det var som ett litet hål i backen, jag kände att klacken fastnade men trodde att det skulle lossna om jag tog ett steg till men nej nej jag ramlade minsann! Fy fan tur att det bara var Philip som såg :P men slog mig inte eller så utan tog emot fallet med ena handen sen höll jag fortfarande kvar i Philip med den andra.
Till slut var vi framme vid Palace och vi hade en och en halvtimme på oss där nere :) och något som var riktigt gött vad att dom fortfarande serverade MAT! Så Philip tog en kebabtallrik och jag tog en pommestallkrik :) Det roliga var dock att jag beställde utan kebabsås och istället med ketchup men jag fick kebabsås iaf, MEN den var svingod! Så det var ju tur att jag fick fel. Sedan till maten tog Philip en öl och jag beställde en Bacardi men han i baren tipsade om en ny cider han precis fått in som hette Jinx så jag testade en sådan med Mango och Apelsin och det var en riktig höjdare! 
När vi käkat upp satte vi oss och tog det lugnt i baren en stund Philip skulle beställa in EN öl men dom i baren sa att dom hade någon speciell öl minns inte vad den hette då men den kostade 1 för 35kr eller 3st för 100kr och Philip sa att han skulle ha 1 men dom missuppfattade det så han fick tre st xD Så dom ställde dom andra i kylen så länge medans vi satt där och drack upp :P Jag fick lov att beställa in 3st Jinx bara för att Philip hade 3st öl :P haha fast dom tre sista jag tog var det Jordgubb citron smak på och dom var ännu godare :D Så när vi hade suttit där och druckit upp kom Helena och hämtade oss, när vi var hemma så blev det att direkt lägga sig i sängen och sova! Trött som fan var man ju vid den tiden :P



Philip idag

Idag skulle jag ju  åka till Philip idag med så bestämde mig för att övningsköra dit, så jag och pappa åkte till Mjölby och jag käkade lite mat på Kebabhouse och sedan åkte vi vidare till Philip. Så nu sitter jag hemma hos Philip och väntar på att han ska komma ut till sitt rum ingen aning om vart han är men antar att han är inne och duschar eller något liknande. Han påstod innan jag åkte att han skulle städa sitt rum men det känns som om han har misslyckats lite...

Sen ikväll ska jag och Philip till värdshuset och dricka lite :P Haha men jag ska ta det lugnt iomed gårdagen. Så får se vad som händer ikväll men det blir nog bra (:

Fest!

Fredag idag igen och det innebär ledig från skolan :D Och idag var det så att jag stannade hemma och slappade tills Maja frågar om jag ska med ut vid kl 6 och då var det snabba ryck bara klä på sig och dra men jag hann allt. Så åkte jag och mamma till Maja och hämtade henne sedan drog vi på lite förfest hos Lisa och efter det tog vi bussen till stan. Det blev så att vi drog te LaScala för Lisa skulle hämta ut sin lön så vi satte oss där och drack lite och några killar bjöd oss på shots och annan dricka haha slappt :D Slippa betala själv. Sedan efter LaScala drog vi lite snabbt till Plaza men det var relativt dött där så jag och Klara drog te Kebab baren och delade på en pommes tallrik :P gött som fan var det :)
Sen vart det tillbaka till Plaza där vi tappade bort Sophia och Klara så Maja och jag stod helt ensamma för tidigare den kvällen medans vi fortfarande var på LaScala tappade vi bort Lisa och Jolle xD Så Maja och jag festade lite själva på Plaza, men bestämde oss för att avsluta på Pitch Black :D Det var rätt kul där med men vi drack inget på Pitch, men vi kände oss tvungna att dra där ifrån när vi träffade världens jobbigaste kille så allt slutade med en avslutning av kvällen nere på Plaza :D

När klockan var tre tog Maja sin buss hem medans jag själv fick ringa mamma och sova på hennes jobb till klockan kvart över 6 -,- Då var jag skapligt trött men gick ju och la mig när jag kom hem och sov till klockan 12 ungefär :) 



Slappt

Idag började allt som vanligt med skola.. usch! Men det var helt okej faktiskt för vi skulle ha industriell teknologi på morgonen sen estet, svenska och underhålls teknik men istället fick vi ha förlängd estet lektion! Vi tog bort svenskan och hade estet för två instruktörer skulle komma och lära oss armbrytning :) Det var faktiskt skitkul :) Så det kanske vore något att testa på för han som instruerade tyckte att jag hade bra teknik och en stark handled lol xD hahaha det är ju min spelarm ;) 
Efter det hade jag ca två timmars rast uschhhh..... men till slut blev det Underhålls teknik och läraren skulle på nått möte så vi skulle sluta kl. tre istället för fyra men då ville alla hem ännu tidare så han sa att vi kunde jobba efter beting xD Så när vi hade gjort klart häftet fick vi gå :P Jag tog fem i halv två tåget :P sen väl i Linköping hämtade pappa mig och vi skulle i våran tur hämta mamma :P 

Det hände en riktigt sjuk sak på resecentrum med XD HAHAA Jag satt och smsade med Philip så kom en gubbe fram och frågade ifall jag var bra på att smsa och ja bara aah... det är jag väll? Och han bara kan du hjälpa mig att skicka ett sms för jag kan ju inte. Så jag hjälpte honom och han sa några ord i taget som jag skulle skriva och det vart bara värre och värre xD Detta ville han att jag skulle skriva "Tack för din senaste mycket attraktiva bild. Vill gärna träffa dig. Ring mig så vi kan bestämma tid. Svaret på din fråga är 50 och Stockholm" Ungefär något sådant och jag kände mig nästan lite blåst när jag satt och skickade det smset åt honom från hans mobil xD Liksom... han var minst 70år xD 

Herre gud.

Idag så rök tandställningen!

Jaha idag var det äntligen dags fick fan ta bort tandställningen idag! Tog ca en timme allt som allt :) Slappt var där redan 7:10 på morgonen :P Sedan bad jag dom att fixa till min avbitna framtand som jag haft trasig i fyra år xD Det vart skitsnyggt! :D Vart så nöjd man bara kan bli :) Men sedan vid 16:20 var det dags att åka tillbaka och få en liten ståltråd typ fastsatt bakom tänderna i underkäken för att dom ska hålla sig på plats ska ha den tills jag är 25år xD Men den känns ju inte som tur är :) Plastskenen ska jag ha hela tiden i en vecka sedan ska ja bara ha den på nätterna, men ja ska ju självklart ta ut den när jag äter :P Den är lite svårare att vänja sig vid, skaver typ lite på strängen ovanför framtänderna... Sedan är den stor o klumpig så kan inte bita ihop xD Men men tänderna vart ju skitsnygga så det är det värt :D Hade alltså tandställning i nästan fyra år! Hade från 26/4-07 till 23/3/-11 Så fy fan... efter alla dessa spänningar och operationen och allt så är jag skitnöjd med att äntligen ha fått bort den! Men man ser ju så sjukt annorlunda ut har ju inte sett mina tänder på fyra år så man tyckte man såg lite lustig ut först men men man vänjer sig att kunna se sitt smile igen. Sedan bad jag om att få bilder på hur mina tänder såg ut innan jag fick tandställning och det fick jag :D hahaha såååå fula! Fick bilder där dom endast justerat mina framtänder (Hade gummisnodd på dom så dom drog ihop sig för att gluggen skulle försvinna) Så bilderna visar ju hur jag såg ut när endast gluggen var borta. Men det lägger jag upp bild på imorgon för just nu är jag hos Philip. Jag hann ta en usel mobil bild på före och efter hos tandläkaren xD Men dom duger att se iaf :P hahah. Nu blire allt att chilla och kanske se på film innan man drar och sover för imorgon är det ju skola igen... BLÄ!

Skola och övningsskörning och slutligen en ny jacka!

Ja som rubriken lyder började jag hela dagen med att ha skola, hade enbart svets idag och slutade halv tolv. Kom till den insikt idag då jag insåg att jag förr eller senare var tvungen att ta itu med mina problem så satte mig ner och gav mig på TIG svets för att försöka bli klar... har ju sagt endast testat det en gång innan. Men till min förvåning går det skitbra! Endast lite för mycket genombränna så testade ett par bitar till och fick MVG på stumfogen :) Kände mig då tillräckligt självsäker för att ge mig på ytterhörnsfog och även där MVG! :) Då vart man glad iaf, så nu har jag bara kärlfog kvar och jag försökte det men fick inte alls till det -,- Fick inte ens dit en punkt så det blir att försöka sig på det nästa vecka igen och försöka klura ut hur det fungerar. Sedan har jag bara en annan uppgift kvar göra ytterhörnsfog med MMA och det ska nog gå helt okej.
Hade tur som fick sluta lite tidigare (som vanligt) så skyndade mig så jag hann med 11:26 tåget var precis att jag hann! För när jag kollade klockan i omklädningsrummet var den redan 11:21 så bytte om snabbt som fan och sprang till tåget och som sagt var precis att jag hann :)

När jag äntligen var hemma blev det att steka lite potatis och bacon :) fy fan vad gött det var. Sedan la jag mig i sängen och skulle titta på Svampbob men skälvklart somnade jag... Har haft sån sjuklig huvudvärk ända sen i Torsdag så sov ett bra tag, men vid halv fem var ja tvungen att gå upp. Det var nämnligen dags att övningssköra till Motala, för i Motala skulle jag inhandla en ny vårjacka. Behövde bara kolla i en affär för att hitta den perfekta! Den är lite beige/grå aktig vanlig snygg jacka, sedan fick jag ju även mina nya svarta Converse igår så nu har jag lite nytt att använda om våren tänker anlända snart. Men det var faktiskt jävligt varmt ute idag så nu får man hoppas att våren är påväg.

Sedan så väntar ju en stor dag imorgon! Men tänker inte säga vad det är förens imorgon :) Vissa vet ju redan men det är inte många :D Det ska bli redigt roligt!

Bild på jackan finns på denna länk! Dock kostade jackan 499kr i butik men verkar vara billigare på internet...
http://veromoda.bestsellershop.com/SE/ytterklader/livo-short-trenchcoat---ko/398368

Fy fan för människor alltså

Jaha dagen började ju faktiskt bra i skolan jag svetsade lite Tig och sedan klippe jag upp 136 plåtbitar så jag har ett bra tag framöver att svetsa och öva på xD Sen var det ju första gången jag svetsade Tig och det gick relativt bra :)

Sedan blev det att gå upp till skolan för att ha lite Lunch relativt god mat var det faktiskt idag, sedan hade jag jättelång rast efter det. Egentligen skulle vi ha idrott 13:35 och estet efter det men vi skulle lyssna på en som heter Mats Kardell och har varit bodybuilder och blivit knarkberoende osv, vi skulle få höra när han pratade om hur och varför han blev bodybuilder och hur han vann sm, vm och sånna saker och sedan hur det kom sig att han vart drogberoende. Det var faktiskt intressant och höra honom prata om det. Så istället för idrott och estet lyssnade vi endast på honom och fick sluta en timme tidigare :) så det blev en bra dag! 

Men även idag upptäckte jag att någon stulit min skoldator, vilket jävla svin gör en sådan sak? Så fick gå och anmäla den stulen, så jag kommer få en ny utan problem eller att behöva betala något. Men för den jävla idioten som stulit datan kan det bli ett helvete för polisen ska jobba på att spåra upp datan och då när dom funnit den kommer den som har datan bli polisanmäld och utkastad från skolan så min fråga är, är det verkligen värt det? Jag själv skulle aldrig kunna leva med tanken att jag stulit någon annans egendom faktiskt skulle gå aldeles för mycket skuldkänslor. Förstår inte vilka jävla svin det finns här i världen. Dessutom är det roliga att datan var inlåst i ett omklädningsrum där endast 5 personer har tillgång till passerkortet man öppnar dörren med, så man kan ju utesluta mig så är det bara fyra kvar, sedan kan man utesluta en till som aldrig är i skolan, sedan är problemet att det är tre kvar och jag vet villka alla tre är ... Men men det där får polisen sköta inte mitt problem direkt men man blir ju så jävla arg när något sånt här ska behöva hända. Jävla kriminella svin lär er se skillnad på ditt och mitt!

Slapp dag

Vaknade flera gånger imorse av att Philip låg där och trängdes så jag nästan inte fick plats xD så till slut var jag tvingad att gå upp när mobilen ringde. Det var pappa som ringde och skulle hämta mig så då var det bara att packa ihop och sedan sitta vid datan och vänta på att skjutsen kom. Till slut kom han allt fram och då var det bara att säga hej då till älsklingen och bege sig hemmåt.

Väl hemma satte jag mig och slappade tills det var dags för mat, blev pastasallad med ost och skinka :) GÖTT! Sedan spelade jag lite HoN tills det var dags för Solsidan :D haha helt okej avsnitt som vanligt^^


Dessutom spelade jag Maliken idag har bara testat han en eller två ggr innan men idag så drog jag allt till med statsen:
14/1/11
515Gpm
iItems: Steamboots, riftshards, daemonic breastplate och Symbol of rage

Då vart jag väldigt stolt när dom andra fick lov att dra concede ;D



SOL!

Idag när jag vaknade så vaknade jag faktiskt av att solen grillade min stackars hud! Fatta hur varmt det var, Philip har ingen rullgardin eller liknande för sitt fönster så solen lyste rakt in. Man vart ju glad över att snön äntligen skulle smälta men det avtog ju under dagen..... Det blev kallt igen.

Men vi åt iaf pizza idag och köpte lite mera godis :D Jag köpte faktiskt fruktsoppa istället för godis för det är så jävla gött! Plus att jag hade lite cola kvar sen igår med så jag klarar mig :P

Sedan tvingade jag Philip att kolla på Disneys dinosaurier :D Den filmen var länge sen man såg xD Men den e bra :P

Hos Philip<3

Sitter hemma hos Philip vi slappar och käkar godis, mums :DD 
Som sagt har det ju kommit 2dm fucking äcklig jävla snö idag så tågen var ju inställda och försenade så jag fick skjuts från Boxholm till Philip :P Och då stannade vi vid Ica och köpte godiset :D Philip är nörd och sitter och spelar Tournament i Blc, usch. 

Hatar för övrigt att det är den 18nde Mars och fortfarande snö -,- Det är ju helt sjukt vilket jävla land vi lever i. 

Idag var det ju dessutom Superfredag på Pitch men fick bli att stanna hemma istället man vet ju dessutom hur överfullt det kommer vara på sådana speciella dagar så går ut när jag fått studiebidraget istället haha :P Även att pengar inte är problemet men dom jag ska ut med vill vänta tills studiebidraget kommit, fattiga jävlar ;P  Hahha skojja bara. 

Ajjaaa orkar inte skriva mer :)

Huvudvärk

Idag hade jag sån jävla huvudvärk när jag vaknade att jag stannade hemma även att jag egentligen inte hade någon lust med att missa Estet lektionen idag. Men men det fick jag stå ut med. 
Så jag har spenderat min dag med att sova och se på tv och nu mt kvällen har det blivit lite HoN. Har en bra winning streak, vann 7games i rad och sedan förlorade jag två och vann 2 igen xD Så det går frammåt! Sedan så gjorde något dumt :( jag hade lite över 800 silver coins (det är coins man tjänar själv genom att spela och vinna osv.) och då köpte jag en alt avatar till Rampage, Unicorn Rampage :D Men jag köpte den bara för att man skulle gå Rainbow rampage på köpet xD hahha. Sedan så köpte jag en grej som låser upp så att man kan ha bilder till sitt account så köpte jag faktiskt bilden "True Pros Support" :) Så hade inga coins kvar... och just nu har dom ett erbjudande på HoN att om man köper coins av dom och man köper tex 100coins då får man hälften av det man köpt extra alltså 150coins, så jag fick 3200coins ungefär för jag köpte det största packet :) Men det var inte så farligt dyrt utan det kostade bara 196kr :D (30Usd) och jag kände att jag hade råd med det eftersom att jag hade 500kr kvar från mitt förr förra studiebidrag så jag har ju 1000kr kvar på kortet fram tills nästa studiebidrag :) haha och det enda jag lägger mina pengar på är Oboy från Pressbyrån varje morgon för det är så jävla gött innan skolan :)

Så nu kanske jag ska spendera lite mera coins :D 

Dessutom har jag beställt en sak (inget stort) som kommer nästa vecka ungefär och jag säger inte vad det är föräns jag fått det :) Men det är något jag verkligen ser fram emot! Så lägger upp en bild när jag fått den :)

Imorgon åker jag till Philip<3 det har jag sett fram emot :) dessutom kom jag på att jag inte lagdt upp någon bild på honom så det ska jag göra och sedan fortsätta chilla Fb, msn och HoN <3




Philip Milton Carlsson 20/7-09       13/11-09



Common Day

Idag så är jag så himla trött! Så kommer förmodligen att somna tidigt även att jag redan sovit en stund efter skolan xD 
Min dag började dåligt -,- Så jävla sur vart jag... Hade styrteknik och hade lånat ut min dataladdare och blivit lovad att få tillbaka den tills idag men det hade man ju inte och min data var helt urladdad så jag inte ens kunde starta den. Så det var irriterande som fan. Men annars gick det bra med de praktiska arbetet på styrtekniken, kopplade upp två elscheman som faktiskt fungerade haha xD Sedan fick jag veta mitt resultat från Industriell teknologi som vi hade prov i förra veckan hörde minsann ryktas om ett MVG? Jajjemän det fick jag allt :) precis som jag skrev att jag skulle få, så då vart min dag lite bättre iaf. Efter styrtekniken var det lite lunch och allt avslutades med lite svets, fick sluta väldigt tidigt idag skulle sluta fyra men fick sluta halv tre så var i Linköping vid tre och blev då hämtad av pappa. Vi drog förbi Biltema för jag ska äntligen sätta dit ett nytt lås på mitt skåp nere på Dacke, sedan hittade jag en ny filt att ha vid datan! Min rosa börjar bli lite väl äcklig o skitig plus att Marwin har rivit ett hål i den, så Marwin fick behålla gamla filten o ja köpte en cool randig :D
Sedan vare till o åka hem o ja somnade direkt och sov till runt sju haha xD Sen kollade jag och pappa på Simpsons och efter det blev de Östenssons så ja kunde köpa Oreo<3 Mums!

Så nu sitter jag och äter Oreo och spelar HoN :) kan livet bli slappare?



Här är en bild på min nya filt :DD



Idag då jävlar!

Idag är det ju Tisdag inget speciellt med det kan man tro, men men det är det minsann! För idag börjar mitt favoritprogram DESPERATE HOUSWIFES!!!!! :D Äntligen! gud vad jag har längtat efter det :)

Men men idag i skolan då, jag hade en seg morgon som alltid och väl i skolan gjorde jag klart mitt fula CD-ställ som nu står o skrotar i hallen, kommer förmodligen ställa in det i garaget sen xD Men otur hade jag också -,- Jag skulle slipa lite extra (med sandpapper) på hyllplanen o då står ja där o slipar utan att tänka på att ha handskar på sig, samma misstag som alltid så skar upp ett finger till idag... Men det vart inte så djupt som det igår för det från igår kanske borde ha sytts pga det sprack upp idag igen o började blöda. Aja men fick MVG på mitt cd ställ så det var det värt! :D

Annars har jag inte gjort något mer idag, slutade ju tidigt så jag kom hem redan vid 12:40 :) skööööööönt.

Nu ska jag bara sitta och vänta på att klockan blir 9 så man kan se sitt favoritprogram, men men tiden går nog fort har ju en liten god Smirnoff Ice att dricka (:


Här har jag hunnit sätta ihop taket+hyllplan och väggar...


Fotstället


Färdigt!


Fint min lärare skriver betyg va? XD Fick ju iaf MVG


Skit-Måndag

Jaha då började dagen väldigt bra genom att vakna upp bredvid Philip<3 Men efter det så var det ju bara att göra sig iordning för skolan... tråkigt som alltid. När tåget var framme i Mjölby blev det att köpa sig en oboy på Pressbyrån mums! Sedan gå ner mot svetslokalen, bockade klart alla hyllplan till mitt CD ställ idag :) Sen svetsade jag ihop alla hyllplan och svetsade fast dom i väggarna, och satte även fast taget på väggarna så det enda jag har kvar är att svetsa fast foten, hoppas på bra betyg! Men det känns som om den ser helt okej ut xD Men imorgon så blir det väll att svetsa klart den så får se imorgon vilket betyg jag får.
Sedan skedde det ju även en liten olycka i skolan idag, när jag hade svetsat ihop hyllplanen så skulle jag ju slipa ner kanterna och göra den lite snygg och då råkade jag få slipskivan rätt i fingret. Så såret var ju inte speciellt stort kanske bara en cm eller något men det gick igenom halva fingret >_> Och dom tyckte jag skulle åka upp och sy men det ville inte jag för det känns lite onödigt att sitta och vänta på akuten för att få sy kanske två stygn i fingret så det slutade med att dom tejpade fingret^^ Vart lite chockad faktiskt att det kunde blöda så sjukt mycket från ett finger!

Annars har väll dagen i sig varit helt okej för när jag hade slutat skolan skjutsade pappa hem mig SLAPPT! Sov hela vägen hem typ XD Sedan sov jag en stund när jag kom hem, är alltid så trött efter skolan...

Men nu blir det väll att spela lite och slappa tills det är dags att sova :)



I brist på bilder får det bli denna bild ifrån Estland :D


Sunday

Vaknade relativt tidigt för att vara jag idag vaknade faktiskt vid elva men låg vaken ett bra tag och väntade på att Philip skulle vakna, men han vaknade ju inte. Så efter ett tag tröttnade jag och gick upp och käkade frukost och övningskörde en timme till Motala och hem. När jag kom hem igen väckte jag Philip och då var klockan 4 xD haha. Resten av dagen har vi bara slappat faktiskt så fick bli att äta och dra till Östensson och köpa godis tills kvällen då man skulle se på Solsidan och Pretty Woman! Fanns ju faktiskt tre bra filmer att välja mellan ikväll, Pretty Woman, Män som hatar kvinnor och Bröllopsfotografen, men som sagt fick bli en gammal favorit. Så nu när filmen är slut blir det väll att göra sig iordning och sedan sova för jag e redan rätt så trött, och man har ju en lång tråkig skoldag imorgon, inget att se fram emot direkt. Så det var väll allt jag hade att skriva om för idag, jag har väll egentligen aldrig något vettigt att skriva om men så är det ibland.

Lördag

Idag kom då Philip hit!<3 Vi slappade ett bra tag tills vi gick och åt pizza sen tänkte vi gå ut på krogen men Philip hade inga jeans med sig och ville inte gå ut i mjuksbyxor så det blev att stanna hemma haha xD Ganska slappt endå får bli att gå ut någon annan gång, nu blir det väll att slappa ännu mer och kolla tv! Vi har ju minsann varit på Östenssons och köpt godis :D

Idag så har jag också övningskört, jag hämtade Philip i Linköping haha. Det gick faktiskt bra idag men jag HATAR att köra nya bilen för den ser inte likadan ut som den gamla bilen, så jag saknar gamla bilen men den har ju mamma som sagt krockat sönder. 

Nu har jag inget att skriva om för nu ska jag lägga mig i sängen med Philip! <3

Tråkig dag

Var ledig idag som sagt skönt! Men vaknade jättetidigt.. Men somnade om en liten stund iaf. Egentligen skulle Philip kommit idag men så blev det ju inte... Så blev att vara ensam ikväll, men fick iaf god mat vi tog hämtmat! Kinamat, jag tog friterad fläskfilé och ris :P Men har förövrigt inte gjort ett skit idag utan tillbringar min kväll med att spela HoN. . .

Jobbig dag

Idag har inte varit en bra dag på något sätt alls! Vaknade och var trött som alltid haha men sen så var det ju prov direkt på morgonen och jag glömde papprena i skolan igår så hann inte plugga -,- Men ingen fara jag klarar Industriell teknologi iaf! Hade fel på en enda fråga :P Men men nöjd iaf måste jag säga. Det skamliga var ju att vi var 6st av 16st och gjorde provet, liksom sjukt att hela klassen skolkar hela tiden, efteråt fick jag veta att vi var 3st som faktiskt hade svarat på mer än två frågor.. Herre gud säger jag bara. Men sedan så gick alla andra lektionerna relativt bra och snabbt så det var ju positivt men hade världens sjukaste huvudvärk från lunch tills nu, så det var segt frammåt slutet men pappa hämtade mig i Mjölby efter skolan så jävla skönt att slippa åka tåg och buss faktiskt. 

När jag kom hem åkte jag och mamma till banken för att kolla vad som var fel med min internetbank, fixade ju dosa och visakort nu när jag fyllt 18 men endå fungerade inte skiten så fick fixa till det idag och nu fungerar det äntligen. Sedan har jag faktiskt sovit ett bra tag pga huvudvärken men det är ingen fara jag kommer kunna sova hela natten iaf jag är mästare på att sova, sen är jag ju ledig imorgon :)

Dessutom så var det en sak jag tänkte på hela dagen igår men som jag inte ville skriva  om just då så skriver det idag, igår var det exakt två år sedan min häst Kexet avlivades :( Han var nog världens finaste häst och det kommer jag stå fast vid för alltid, han var perfekt och jag tänker fortfarande på honom varje dag. Har funderat på om det kanske är dags att skaffa ny häst nu, för det känns så tomt utan en häst och jag tränar aldrig så det skulle göra mig bra att komma igång med träningen igen men men det är dyrt och tar massor tid med häst så kanske får komma överens med min syster om att låna hennes häst Lollipop. Vem vet.

Men nu är det dags att ta det lugnt och hoppas att huvudvärken går över, bäst att bota det genom att dricka cola och spela lite HoN! Haha :D






010101-090309 <3

En helt vanlig dag i mitt helt vanliga liv?

Idag började hela dagen med att jag inte kunde komma upp ur sängen... (som vanligt) Men idag var det extra segt. Men när man väl dragit sig upp o klätt sig skjutsade mamma in till Linköping så fick ja sitta där o vänta på tåget och sedan åka in till Mjölby, väl framme i Mjölby blev det att köpa en oboy på Pressbyrån xD Sedan blev det att starta dagen med verkstadslektion.. -,- har kommit ganska långt med min hammare nu dock, så har jag tur hinner jag klart med den tills vi slutar skolan. Sedan hade vi CAD och det sög som vanligt fy fan vilket tråkigt ämne det är. Men men fick ju sluta rätt tidigt så jag var i Linköping kvart i tre så mamma hämtade där och skjutsade hem, jag sov hela vägen hem xD SKÖNT! och när jag väl kom hem så sov jag en stund tills det var dags att äta. Dessutom fick man sig en semla till idag, nu börjar man bli lite trött på dom, för i skolan fick jag två st (man fick semlor igår i matsalen och det fanns kvar idag) Men dom hemma var godare för det var sånna med vanligcreme i :) 

Nu återstår endast att duscha, eventuellt plocka upp alla kläder ifrån golvet xD Lite jobbigt att typ tappa balansen av att försöka gå in på mitt rum :P Sedan slappa vid datan! Spela lite HoN och kanske lite Minecraft :P






Detta är då delar till det som ska bli en hammare, den vita delen är en plastbit (Ett hammarhuvud) Den delen i mitten är mittdelen av hammaren, och den biten längst till höger är bara en provbit som man måste göra för att visa att man kan alla moment inom svarvning så den ska jag inte ha till något, men kul att spara. Men nu återstår då att svarva ut ett till hammarhuvud fast i mässing? (tror jag) Sedan ett skaft sedan ska den vara klar :)




Semledagen & Internationella kvinnodagen

Idag är det ju som sagt både semledagen och internationella kvinnodagen, dessutom så "Firar" Internationella kvinnodagen 100år idag har jag för mig att jag läste. Då blir det till att äta semlor lite senare när mamma kommit hem :D

Idag i skolan så slutade jag halv tolv! Så jävla skönt kan jag lova enda dagen på veckan man slutar tidigt. Men jag fick en hel del gjort idag i skolan faktiskt :) Klippte ut och bockade ett tak till det som ska bli ett CD-ställ, sedan klippte jag ut 20st hyllplan som jag hunnit bocka till hälften xD Men ska göra klart det nästa måndag^^ och då ska jag förmodligen också svetsa ihop hyllplanen och sen får jag se hur långt jag hinner med det andra :P

Efter skolan så gick jag o la mig en stund faktiskt, sedan eftersom att mamma är inte är hemma så fick pappa laga maten på det lätta sättet = Beställa mat från pizzerian, så det blev en kebabrulle. 

Har inget och skriva om direkt mer än att sådär såg min dag ut, intressant... NOT.

Lite allmänna tankar kring skolan

En sak jag alltid tänkt på är att VARFÖR skolkar man egentligen? Liksom okej jag har struntat i någon enstaka lektion men då har anledningen varit att jag verkligen verkligen verkligen inte orkat, men jag menar dom som alltid gör det. Liksom har dom aldrig funderat på att dom i princip inte har någon chans alls att få en anställning? Liksom vem fan vill gå i skolan? Det är väll ingen som vill det egentligen men det är ju något man måste om man ska ha ett jobb senare i livet.. Första året på gymnasiet valde jag HR och kom senare på att det inte alls var min grej så jag bytte och fick därför gå om ettan och då vart det ju sktisegt i början att liksom få gå ett extra år men nu när året snart är slut har det trots allt inte varit så jobbigt. Jag ångrar inte att jag gick om i alla fall för nu vet jag att jag kommer att få jobba med något jag tycker är roligt, nu går jag industri och svetsar hela dagarna och bockar plåt (Y). Den senaste tiden har handlat så jävla mycket om just sånt här xD Folk som skolkar och ska hoppa av skolan, typ halva min klass skolkar ju hela tiden så ibland känns de så hopplöst att jag kommer till lektionen så är det kanske en till som är där xD Nog talat om det...

Dessutom! Alla lägger ju upp den här låten The Moniker - Oh my god så sina loggar osv och det första jag reagerade på var att han som sjöng var den enda killen ifrån Idol jag jag minns! Jag kollar aldrig idol eller liknande program utan jag kollar endast klippen på youtube :P Så jag minns just Daniel när han sjunger Unchained melody älskar det klippet! så kände igen han direkt (:


http://www.youtube.com/watch?v=h_aOu03kmDU

RSS 2.0